SEGRE
Carlos Sobera, a ‘The wall’.

Carlos Sobera, a ‘The wall’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Cal suposar que ara que ha finalitzat Ninja warriors i encara no s’ha posat a caminar el que serà el seu substitut, l’espai The wall de Telecinco, que competia amb el programa d’Antena 3 la nit dels divendres, es consolidarà en el liderat –de fet, tenien un empat tècnic– del prime time.

The wall és un concurs familiar, el clàssic de preguntes i respostes, embolcallat per la gran espectacularitat del plató, sobretot del frontal, pel qual descendeixen, com si d’un pinball gegantí es tractés, unes enormes boles que acaben caient a les corresponents caselles que indiquen el premi a guanyar –o a perdre– amb cada pregunta. O sigui, que a banda de coneixements, s’ha de tenir sort.

El millor del programa és el presentador. Carlos Sobera (Barakaldo, 1960) demostra que és un dels millors especialistes per a aquest tipus de programes des que l’any 1999 va començar a arquejar la cella en aquell mític ¿Quién quiere ser millonario?

El pitjor, que, com que està gravat a París per les dimensions de l’attrezzo, no hi ha química entre el públic –evidentment, francès– i els concursants espanyols.

tracking