SEGRE
Joan Capri com el Dr. Caparrós.

Joan Capri com el Dr. Caparrós.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

RAC1 va ser ràpida de reflexos al realitzar El Món de dilluns, amb Jordi Basté al capdavant, des del teatre Romea, escenari dels grans èxits teatrals de Joan Camprubí Alemany, més conegut com a Joan Capri, al commemorar-se el centenari del seu naixement: 10 de juliol de 1917.

A la nit, Televisió de Catalunya va emetre l’entrega del Còmics, emès el juliol del 2015 amb Ángel Llàcer al capdavant, pel 33, com a homenatge de l’actor i monologuista català mort el 2000. Capri, menys recordat del que mereixia malgrat la constància del seu ampli grup d’admiradors, pot considerar-se el primer monologuista català, gràcies a l’enregistrament en vinil a 45 revolucions per minuts de les seues històries (algunes de les quals d’allò més políticament incorrectes), cosa que als seixanta en català no deixava de tenir el seu mèrit.

I ja en televisió, entre el 1979 i el 1982, per la seua sèrie de TVE, pel circuit català, de Dr. Caparrós i la seua seqüela Dr. Caparrós, metge de poble d’inesborrable record amb la presència de Joan Pera, Carme Sansa i Maria Matilde Almendros.

tracking