SEGRE
Quique Peinado a ‘Zapeando’.

Quique Peinado a ‘Zapeando’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Va deure ser cosa dels guionistes o fruit de la improvisació del col·laborador, però el cert és que al Zapeando (La Sexta) de dilluns es va produir un d’aquells moments estel·lars, políticament incorrectes en els temps que corren, que va deixar el personal amb la boca oberta i reflexionant que, per molt menys, a Dani Mateo i al Gran Wyoming els volen empurar la mar de bé per un acudit sobre Franco i el Valle de los Caídos.

El cas és que al programa, on acaba de debutar com a col·laboradora estiuenca l’actriu Michelle Calvó (així, amb accent), parlaven del fet que Donald Trump hagués delegat en la seua filla, Ivanka, en una reunió d’alt nivell internacional.

Així les coses, Quique Peinado (Madrid, 1979), que és a Zapeando des de la segona entrega, va deixar anar allò de “què s’ha pensat Trump posant al capdavant del país la seua filla? Es creu que és Joan Carles, o què?”

Cert que ara està oberta la veda amb el rei emèrit, però el clatellot, i tot i reconeixent que no hi ha ningú intocable, va resultar estrident. I a sobre Urdaci ja no és a 13TV per defensar-lo.

tracking