SEGRE
Rafa, Fernando i... Félix, el tercer.

Rafa, Fernando i... Félix, el tercer.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

En l’etapa estiuenca existeix una certa tendència a la relaxació. Com si les altes temperatures fonguessin l’exigència, i per a les nits d’estiu ja està bé. Això és el que sembla que ha passat amb el Contigo al fin del mundo d’Antena 3 estrenat, amb un discret índex d’audiència –que no ens estranya gens ni mica– la setmana passada.

Aquest reality, convenientment planificat, al càsting, guionat i editat, introduït per Julian Iantzi, que al final és la part més aprofitable de l’esdeveniment, ve a ser un híbrid de programes com Casados a primera vista, ¿Quién quiere casarse con mi hijo? (també hi cap filla?) o Adán y Eva, passat pel sedàs del luxe i del glamur –que en ocasions, almenys en el primer capítol, sembla d’attrezzo–.

Espanyolets escampats pel món que triomfen en l’àmbit professional però coixegen en el sentimental i se’ls ha de buscar una parella des de la Península, amb un tercer/tercera en discòrdia per donar-hi ambient. En l’estrena, tret de l’acoblament de Raúl i Núria a Miami, les aventures a Dubai i Xangai van naufragar.

tracking