SEGRE
Cristina Pardo, marató televisiva.

Cristina Pardo, marató televisiva.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Atemptats terroristes a Barcelona i Cambrils. Les televisions es van bolcar en la seua cobertura, encara que amb sort desigual.

La Sexta. Triomfadora. Es va bolcar amb el succeït amb hores i hores de programació. Cristina Pardo, incansable: només va patir dijous omplint els forats pel retard en la compareixença pública de Rajoy. Manuel Marlasca, espremut: amb prou feines el van deixar descansar. Antonio García Ferreras, sobreactuat a peu de les Rambles. Xavier Sardà, pesat.

TV3. Dubitativa. Va reaccionar de seguida, però, encara que sembli un contrasentit, li va costar posar-se en marxa. Va anar de menys a més, però es va fiar massa de les xarxes socials. Telecinco. A la seua bola. Va informar el que marcava el decòrum per tornar quan va poder al Sálvame.

TVE. Correcta. Sense ostentacions, però escombrant sempre cap a casa. 13TV. Oportunista. Portant l’aigua al seu molí en tot moment. 8TV. Digna. Va fer el que va poder tenint en compte que ja no compta amb Josep Cuní en la seua nòmina. Xarxes. Les carrega el diable.

tracking