SEGRE
El trident en plena festa.

El trident en plena festa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ni els més agosarats i imaginatius guionistes haurien estat capaços d’escriure un guió tan convuls, sorprenent, inexplicable i patètic per al FC Barcelona, que està vivint un veritable veranum horribilis amb el que li està caient a sobre i amb l’erràtica política dels seus directius, que s’estan convertint en la riota del món futbolístic.

Després d’una temporada en blanc, tret de la Copa del Rei, el Barça va arrancar la pretemporada sense aconseguir fitxatges de pes –a l’hora d’escriure això, encara no n’havia lligat cap–, perdent Neymar, embrancant-se en una batalla de retrets mutus i demandes diverses, sense haver aconseguit que Messi firmi la renovació, estavellant-se a la Supercopa davant el Madrid –que va com un coet–, contradient-se cada vegada que un directiu compareix en públic i veient com els jugadors giren l’esquena als directius aliant-se amb Neymar en festes i saraus.

La caverna es frega les mans i a Jugones, El chiringuito, Deportes Cuatro, La 1, Antena 3 i d’altres juguen al pim pam pum amb el club. Penós.

tracking