SEGRE
A Trapero, La 1 ja el veia entre reixes.

A Trapero, La 1 ja el veia entre reixes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Des de TVE han desinformat a consciència sobre l’1-O i el 3-O a Catalunya; van ignorar diumenge a la nit els incendis de Galícia i Astúries mantenint la programació –el pèssim programa de Carlos Herrera i un western–, passant per alt la tragèdia que es desenvolupava al nord del país; i ara s’ha sabut que abans que la jutge es pronunciés, ja tenien preparat un avanç informatiu sobre l’empresonament del major Trapero, que finalment no es va produir, i el van guardar en un calaix.

La mateixa cosa que van fer quan Pedro Sánchez va derrotar, al maig i contra pronòstic, Susana Díaz. L’especial va quedar congelat.

Si no fos perquè és impossible, es podria pensar que els nyaps encadenats en els serveis informatius de TVE són fruit de la casualitat, d’una endimoniada llei de Murphy, obstinada a demostrar que quan les coses van malament encara poden anar pitjor, perquè costa de creure que hi hagi directius amb prou autoritat capaços de perpetrar grans fellonies al dictat del partit que mana, i de quina manera, a la televisió pública espanyola.

tracking