SEGRE
L’autocar que no es veurà a Girona.

L’autocar que no es veurà a Girona.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Haurem de deixar de mirar Jugones, Deportes Cuatro i Deportes Antena 3 a l’hora de dinar. Per prescripció facultativa i en un intent de preservar la salut física i mental. La seua obsessió amb Catalunya ja supera tots els límits permesos. Ahir van descansar –no del tot, però sí una mica– de Guardiola, però van trobar ràpidament un altre tema per polemitzar i crear mal rotllo. Amb musica tràgica, kyrons amenaçadors i semblant seriós –ni Pedro Piqueras en les seues millors i apocalíptiques catàstrofes–, denunciaven els problemes del Reial Madrid per viatjar a Girona aquest diumenge.

Deixant entreveure que fins i tot podria suspendre’s el partit, esgrimien problemes de seguretat per als de Zidane, fins al punt que no hi viatjaria l’autocar de l’equip. Home, el Madrid no viatja a Girona amb autocar! A tot estirar, aquest aniria a recollir els jugadors a l’aeroport o a l’estació de l’AVE, però tant li fa...

No tenien declaracions ni del Girona, ni del club blanc. Només van posar imatges de manifestacions independentistes i van donar veu a les penyes del Madrid. Au, fot-li!

tracking