SEGRE
Això va ser molt criticat a les xarxes.

Això va ser molt criticat a les xarxes.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Amb el degoteig incessant de denúncies per abusos sexuals en el món de Hollywood –ara s’ha obert la veda i afloren desenes de casos, molts dels quals amb molts anys d’antiguitat–, la gent està amb la sensibilitat a flor de pell i una de les conseqüències ha estat que s’hagi reobert la polèmica, sobretot a les xarxes socials, sobre el masclisme que desprenen les entrevistes de Pablo Motos a El Hormiguero.

De fet, la mala fama del presentador no ve d’ara i augmenta cada vegada que té al plató una dona. L’última, Elsa Pataky, que no va parar de mostrar en roba interior aprofitant que és un dels cossos escollits per promocionar la firma Women’Secret. I ara ha tornat a recordar-se aquella entrevista de fa uns mesos en la qual el presentador va palpar a consciència –de fet va acabar fent-li petons– el cul de la cantant Mónica Naranjo arran de la foto promocional del seu últim treball discogràfic.

El cas és que el personal ha decidit que ja n’hi ha prou i el presentador es troba ficat en una recollida de firmes per parar-li els peus.

tracking