SEGRE
El famós tocament de Míchel.

El famós tocament de Míchel.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La idea és excel·lent i la iniciativa immillorable. La revista esportiva Libero, a partir del llegendari tocament testicular del llavors madridista Míchel al colombià Carlos Alberto Valderrama en un Reial Madrid-Valladolid que obria la Lliga 91-92 al Bernabéu, ha iniciat una campanya per promoure la prevenció del càncer de testicles.

Valderrama, que havia triomfat al Mundial 90, va aterrar a Espanya al costat de René Higuita i de Pacho Maturana, dóna les gràcies a Míchel perquè gràcies a aquest tocament va saber que no tenia cap problema de salut.

“Si m’hagués fet mal hauria hagut d’anar al metge. Gràcies, Míchel”, acaba en l’espot, “per tocar-me els ous”. Doncs bé, tan magnífica idea ja va ser injuriada ahir en l’apartat d’esports d’Antena 3. Manu Sánchez està tan àvid de polemitzar per polemitzar que va desvirtuar la iniciativa assegurant que Míchel no va voler participar-hi i aportant testimonis mèdics que asseguraven que així no es fan els tactes, sense adonar-se que el que es pretén realment és la prevenció.

tracking