SEGRE
Pep Guardiola, en el United-City.

Pep Guardiola, en el United-City.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Costa de creure però els informatius d’Antena 3 han aconseguit que els de TVE i Tr3ce semblin fets per uns parvularis a l’hora de tractar tot el relacionat amb Catalunya. És tal el verí que destil·len cap a tot el que soni a català que si es mosseguessin la llengua acabarien emmetzinats abans d’acabar la notícia.

No ens creuen? Recordin, per citar un exemple recent, com van mostrar dilluns l’espoli del Museu de Lleida. Només els va faltar posar-se drets i victorejar els camions quan enfilaven rambla d’Aragó avall camí de Sixena. Ah! I els ciutadans concentrats davant el Museu i que es van enfrontar als Mossos obeïen ordres concretes de la CUP amb la intenció d’obtenir un evident rèdit electoral.

Poc després, en l’apartat d’esports del mateix informatiu, van ser capaços de no obrir amb el sorteig de la Champions, i mira que el Madrid-PSG en altres circumstàncies hauria acaparat tots els minuts del programa, per centrar-se en la provocació de Guardiola i el seu llaç groc i la seua afirmació que no pensa treure-se’l passi el que passi.

tracking