SEGRE
J. J. Santos a Rússia 2018.

J. J. Santos a Rússia 2018.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ha acabat la fase de grups del Mundial i ja es pot fer un primer balanç de treball de Mediaset a Rússia 2018 (escrivim això a les portes de l’inici dels vuitens de final) i es pot dir, que en contra dels pronòstics, han reeixit de manera més que acceptable del repte d’oferir en directe absolutament tots els partits. Entre Telecinco, Cuatro i Be Mad s’han repartit la programació amb criteri.

Si exceptuem l’afortunadament ja defenestrat Y ahora, la Mundial i els massa vegades estridents comentaris de José Antonio Camacho, tots han estat a l’altura. Fins i tot J. J. Santos ens ha semblat més mesurat que en altres ocasions des del quarter general de Krasnodar.

Bon desplegament d’enviats especials a tots els focus d’interès i nota alta en les jornades en les quals es jugaven dos partits a la mateixa hora. Tot bé excepte aquesta mania de Mediaset de tallar els finals de partit, gairebé coincidint amb el xiulet de l’àrbitre, per oferir dos anuncis, sempre de cotxes, abans de tornar a l’estadi. Aquesta mania ens acaba posant dels nervis.

tracking