SEGRE
El final de l’etapa de dimarts.

El final de l’etapa de dimarts.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

És veritat que prèviament cal passar per caixa, però al llarg de les etapes es mostra el millor de cada zona de passada.

Dimarts, per exemple, per citar-ne un cas, amb final a Zarzeau, salivàvem amb el pas pel golf de Morbihan, a la Bretanya, el paradís de les ostres. Les millors.

Ja ho havíem advertit. El Tour és sinònim d’estiu i, per a molts experts en temes de salut, el millor instrument per disfrutar d’una plàcida migdiada, còmodament assegut al sofà, encantat per les imatges –acomodats, s’entén– i els comentaris de fons, a tall de sordina, de Carlitos de Andrés i Perico Delgado, que fa ja tant temps que ho fan, i a més bé, que formen ja part de la quotidianitat de la família. Però anant una mica més enllà, i acceptant que un estiu sense la volta ciclista a França no és estiu ni és res, cal indicar que hem vist molt poques vegades, per no dir que cap, una retransmissió esportiva tan ben feta i amb imatges tan espectaculars com la de la ronda ciclista gal·la, i sobretot, una promoció turística tan ben pensada com la del Tour.

tracking