SEGRE
Pepa amb Avelino a la sèrie.

Pepa amb Avelino a la sèrie.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La setmana passada va morir Marisa Porcel (Tarragona, 1943), una actriu de les anomenades de caràcter. Una secundària de luxe que va consolidar el seu prestigi, sobretot, al teatre i en el gènere de la comèdia lleugera, encara que tampoc no li va fer un lleig al cine i va treballar a les ordres de directors com Saura, Ibáñez Serrador, Cuerda, Gutiérrez Aragón i Giménez Rico.

Tanmateix, la seua popularitat, com sol passar en aquests casos, li va arribar gràcies a Matrimoniadas, un esquetx dins del pèssim Noche de fiesta que l’inefable José Luis Moreno va col·locar el 2000 a TVE. Marisa interpretava Pepa, famosa per les seues monumentals i àcides discussions amb el seu Avelino, el seu marit en la ficció, encarnat per Pepe Ruiz (Madrid, 1942).

La cosa va tenir tant èxit que va acabar generant una sèrie pròpia, Escenas de matrimonio, que va estar a la graella entre el 2007 i el 2009. Marisa Porcel ha anat deixant a la seua única filla (excel·lent dobladora, entre altres actrius, de Sarah Jessica Parker) un deute amb Hisenda d’un milió i mig d’euros, però bé, aquesta ja és una altra història.

tracking