SEGRE
Jack Larsen i el seu equip a ‘Stalker’.

Jack Larsen i el seu equip a ‘Stalker’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Sens dubte n’hi ha hagut uns quants més, però els grans fracassos d’aquest estiu a les cadenes generalistes han estat bàsicament dos. En primer lloc tenim Stalker, la sèrie d’Antena 3 que, després de la seua segona entrega, va ser relegada al pou d’Atresmedia.

Sorprèn poc perquè ja venia de fracassar als Estats Units, on només va tenir una temporada i, ràpidament, es va comprovar que aquesta mala còpia del clàssic Mentes criminales tampoc triomfaria aquí a Espanya.

Les aventures del detectiu Jack Larsen (Dylan MarDermott) de la brigada d’homicidis de Nova York, secció d’assetjadors, no hi lligava gens malgrat que, en el seu dia, va ser també assetjador de la seua exesposa, la fiscal en cap, confusa, una mica misògina i poc atractiva.L’altre fracàs el va collir Telecinco amb Mi madre cocina mejor que la tuya.

Un cop passat el Mundial de Rússia, va aguantar quatre entregues i va cancel·lar el seu pla d’enregistraments. L’audiència està ja molt saturada de tant reality gastronòmic presentat de mil i una maneres diferents, i ja no reacciona davant de tanta poca substància.

tracking