SEGRE
Una imatge de la campanya.

Una imatge de la campanya.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

El meu amic Iñaki, convalescent encara de les seues malalties estomacals i a l’espera de l’anhelada recuperació, em fa veure que durant la seua hospitalització li va cridar l’atenció, en positiu, la campanya del Ponle freno d’Atresmedia per a aquest estiu del 2018.

La cadena de San Sebastián de los Reyes compleix ja deu anys bolcada a recordar al personal els perills que suposa posar-se al volant i no es cansa de recomanar prudència i moderació tant a conductors, motoristes i ciclistes com als vianants.

I malgrat els seus encomiables desvetllaments –les campanyes han estat totes tan excel·lents com impactants– no han aconseguit frenar la sagnia de morts a la carretera. Des del 2008, en què va començar la seua etapa el Ponle freno, fins el 2018 han mort en accidents un total de 20.576 persones. Una barbaritat.

La d’enguany és una subtil campanya entorn d’un ram de flors, barrejant festa i tragèdia, per acabar amb el lema, clau el 2018, de “Condueix pensant quin vols que sigui el teu proper ram”. Esperem que, aquesta vegada, el personal escolti i no caigui en el camí.

tracking