SEGRE
Aitor Luna i Michelle Jener, a la sèrie.

Aitor Luna i Michelle Jener, a la sèrie.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ildefonso Falcones (Barcelona, 1958) es va donar a conèixer al món literari amb La catedral del mar, la seua opera prima publicada el 2006, amb un milionari èxit de vendes, edicions i traduccions a tots els idiomes possibles.

Així era evident que la cosa desembocaria en una pel·lícula o una sèrie. Va ser la segona opció. Vuit capítols estrenats en olor d’audiència el maig d’aquest any amb més de 4.000.000 d’espectadors en el primer capítol i mantenint el nivell en els set restants amb una audiència fidel i atrapada al retrat de la Barcelona del segle XIV a través dels ulls dels Estanyol mentre es construeix l’església de Santa Maria del Mar, una joia que convé conèixer en una visita a la capital barcelonina, encara que la sèrie es rodés gairebé en la seua totalitat al nucli antic de Càceres, Patrimoni de la Humanitat, igualment recomanable.

Ara, la cadena TV3, que hi va participar com a coproductora, l’acaba d’estrenar en la versió catalana: treball fàcil per a la postproducció perquè la major part del repartiment és català. I la resposta de l’audiència ha tornat a ser magnífica.

tracking