SEGRE
Dani Martínez al concurs.

Dani Martínez al concurs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Dani Martínez (Astorga, 1982) és un correcte humorista i imitador que, per a desgràcia seua, no té gens ni mica de sort a la televisió malgrat la seua perseverança a intentar-ho en innombrables projectes per les diferents cadenes.

Sobretot se’l recorda pels seus fracassos, al costat del seu gran amic Florentino Fernández, amb qui ha compartit així mateix projectes teatrals, en espais com Tonterías las justas, Otra movida, Sopa de gansos o la més recent, a Dani & Flo, tots cancel·lats amb major o menor celeritat.

Ara a Dani Martínez li han donat una nova oportunitat a la cadena Cuatro. Es tracta d’El concurso del año, un innocu i familiar programa familiar, a la franja del migdia, en el qual els concursants, ja amb 50.000 euros a la butxaca abans de començar, han d’encertar l’any de naixement dels personatges –gens popular per cert– a base d’intuïció i certes pistes.

A cada pregunta es va descomptant la quantitat fins a quedar-se a zero, si les coses van molt mal dades. Va començar amb un 7,3 d’audiència, al darrere de tota la competència. Ai, ai, ai!

tracking