SEGRE
L’aranesa Núria Marín.

L’aranesa Núria Marín.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Com que a l’espai de Mediaset s’aprofita tot, de temes n’han anat sobrats, amb la seua política de pal i pastanaga sobre ells mateixos, paper a què s’apliquen tots amb devoció, sens dubte perquè ho exigeix el contracte (que és suculent).

Tanmateix, Núria Marín va demostrar perícia aquest divendres passat. A una concursant, que va entrar per telèfon i que va comentar que havia estat de vacances a Marbella i que havia estat amb algun famós, li va etzibar: “Podem enviar-te un reporter i l’hi expliques tot?” Tal qual.

A Sálvame, sobretot durant la segona quinzena d’agost, han estat mig de vacances. No hi ha hagut els presentadors titulars, Jorge Javier Vázquez i Paz Padilla, i s’han alternat durant el mes davant de les càmeres Carlota Corredera (la més fluixa de la terna), Kiko Hernández, que no ho fa gens malament, l’home; i Núria Marín (Vielha, 1981), que, procedent de Cazamariposas de Divinity, ha estat la sorpresa agradable de l’estiu per la seua facilitat i desimboltura i mà de ferro amb guant de seda davant dels habituals excessos dels tertulians.

tracking