SEGRE
Chicote amb Pepe, el propietari.

Chicote amb Pepe, el propietari.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No és la primera vegada, i molt ens temem que tampoc no serà l’última, que Alberto Chicote té algun contratemps amb els locals que intenta fer reflotar al Pesadilla en la cocina (La Sexta), que cada vegada més sona a teatret que a docureality i, en qualsevol cas, en una convincent guia de locals als quals no anar mai tret que es tracti d’un amant de les emocions fortes o masoquista convençut.

Fins ara el “sergent dels fogons” s’havia trobat amb rabents traspassos de local una vegada modernitzats pel programa o tancaments definitius pel mal cap i pitjor gestió dels propietaris i/o responsables, però, que recordem, el que va passar a l’últim programa encara no ho havíem vist. Chicote se’n va anar a Rota per intentar salvar un local mexicà, el Pepe’s Cantina, mal cuinat i pitjor administrat.

El propietari, que bevia tequila i fumava puros mentre treballava, va fer cas omís dels consells de Chicote però el que no podia esperar-se és que als dos mesos un accident domèstic el deixés en coma i quan va estar recuperat, el primer que va fer va ser traspassar-lo.

tracking