SEGRE
Alejandro Sanz, un altre cop ‘coach’.

Alejandro Sanz, un altre cop ‘coach’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Antena 3 la continua presentant, com la resta de les variants de La voz, Eva González (Mairena del Alcor, 1980), a qui van fitxar, a cop de talonari, de La 1, on presentava MasterChef. El més curiós del cas és que cap dels quatre coaches de la imminent edició és nou a la butaca: Alejandro Sanz (Madrid, 1968) ja va per la quarta entrega; Laura Pausini (Faenza, 1974), per la tercera; Pablo López (Màlaga, 1984), per la quarta, i Antonio Orozco (Barcelona, 1972), que és el més veterà de tots, per la cinquena. O sigui, que ja saben de què va tot.

La voz Kids acaba de passar l’equador d’aquesta temporada a Antena 3, quan Atresmedia ja està en plena precampanya de La voz, que començarà a emetre’s després de Nadal. 

De fet ja estan finalitzant els càstings i començaran a rodar quan un dels coaches, Alejandro Sanz, torni de la seua gira americana. La voz és un dels programes estrella de la cadena de Sant Sebastián de los Reyes des que el 2017 va arrabassar la franquícia a Mediaset, que l’havia estrenat a Espanya el 2012.

tracking