SEGRE
El que no es va veure a Tr3ce.

El que no es va veure a Tr3ce.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Levinson es va guardar un afegit, una vegada finalitzats els crèdits finals, en què es revelava un impactant secret: ja no que el dolent de torn, el malvat professor Rathe, no ha mort en el duel final amb el futur detectiu, sinó que a més és ni més ni menys, com es demostra amb la seua firma en el registre d’entrada a l’hotel on s’allotja, que el professor Moriarty, l’arxienemic de Holmes. Doncs bé, aquesta escena va ser mutilada per Tr3ce, que va tallar en sec tot just finalitzar el film.

Un error que, per desgràcia, no és únic. Sol passar també al final d’Aterriza como puedas (1980) o Los Teleñecos, la película (1976).

Preferiríem pensar que tot es va deure a un error involuntari i no a un flagrant cas de desídia, perquè, si fos així, haurien de rodar caps a Tr3ce per l’aberració comesa dilluns passat durant l’emissió, a la franja de sobretaula, d’El secreto de la pirámide, l’excel·lent pel·lícula rodada el 1985 per Barry Levinson, sota la producció de Steven Spielberg, i que presenta un Sherlock Holmes juvenil davant del seu primer gran cas.

tracking