SEGRE
Javier Tebas, el rei del futbol.

Javier Tebas, el rei del futbol.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Hem de tornar al futbol i a la tele perquè ahir ens van faltar línies per comentar el que Javier Tebas, ara ja l’amo absolut del futbol a Espanya, i el seu equip d’adlàters han planejat per al retorn de la competició: dos, tres i fins a quatre partits diaris, sense parar.

A porta tancada, encara que hi ha equips, com Las Palmas, que ja ha anunciat que el dia 13 ho farà amb aficionats a les grades. I ull, el Barça també ho està sospesant. Una altra polèmica en potència. En qualsevol cas, els vetats seran els periodistes, de premsa escrita i ràdio, que hauran de treballar veient els partits a través del televisor des dels estudis i/o redaccions. Una altra mesura d’allò més absurda. I després hi haurà els bars, que veuran com tornen els gols en fases diferents de desescalada encara que els rebuts dels contractes amb les plataformes televisives els cauen igual, i en hostaleria no són barats precisament.

Acabarem veient com locals hauran de treure les pantalles al carrer. Ja ho van inventar els romans: pa i circ per a tothom i fora problemes.

tracking