SEGRE
El lapsus de Telecinco amb Sucs.

El lapsus de Telecinco amb Sucs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Vist això, no podem més que aplaudir la decisió, en el seu dia, de Pedro Sánchez de no cedir-li a Torra el control del coronavirus. Ara que ja el té, la seua gestió no ha pogut ser més errònia, confusa i contradictòria. Així, tenim el Segrià tancat i barrat mentre a l’Hospitalet de Llobregat, que es veu que juga en una lliga superior, només s’aconsella i no es decreta la reclusió, i Barcelona, aquesta no es toca, no fos cas que fugin espaordits els pocs turistes de pagament que s’han atrevit a venir.

El tracte dels mitjans, que confirma que Catalunya acaba a la Panadella, ha estat patètic (anecdòtic lapsus de Telecinco al marge). El caos a l’Hospitalet de Llobregat era estrella en informatius i tertúlies i el de Lleida era secundari, mentre vèiem un Miquel Pueyo timorat comparat amb l’actitud de la seua col·lega Núria Marín demostrant que els té ben posats, traient l’ullal per defensar els seus.

PD: Un suggeriment al nostre paer en cap. Si hem de reduir obligats la nostra mobilitat, no seria assenyat tornar a la gratuïtat a tota la zona blava de Lleida?

tracking