SEGRE
Cámara, estralls a la barra.

Cámara, estralls a la barra.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’actor riojà Javier Cámara (Albelda de Iregua, 1967) ha demostrat que té un gran sentit de l’humor i cap mena de sentit del ridícul (cosa que no està a l’abast de la majoria) a l’acceptar protagonitzar la campanya de Danacol, emblema de la lluita contra el colesterol, amb motiu dels seus quinze anys de vida. Cámara, de llarg i premiat recorregut professional, protagonitza les anomenades Històries del colesterol en tres entregues que poden veure’s a la petita pantalla.

En la primera defensava el sedentarisme davant de la vida sana; en la segona, els excessos a la barra d’un bar al crit d’“un dia és un dia”, i en la tercera, la que s’emet actualment, el sobrepès en una prova de vestuari per a una suposada pel·lícula que està rodant en la qual la roba li va estreta.

Genial la campanya i genial l’actor, en un admirable gest que hem vist en molt pocs, tret d’alguna autoparòdia a Hollywood: Jorge Sanz a Qué fue de Jorge Sanz?, Van Damme en l’excel·lent JCVD i últimament Marianico el Corto a El último show. Per aplaudir i fer-li cas.

tracking