SEGRE
Anuncis com aquest encara es veien ahir.

Anuncis com aquest encara es veien ahir.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Les restriccions a la ciutadania (algunes de discutibles, però aquest és un altre tema) provocades pel coronavirus ens han ensenyat que una vegada aprovades i publicades al BOE (o al DOGC) són d’obligatori i immediat acompliment. Però es veu que no sempre és així, perquè han de prevaler altres arrasadors a l’hora d’impartir justícia.

Si al SEGRE d’ahir explicàvem que s’havia aprovat, i publicat, dijous, el decret llei per regular les apostes online, en els partits de dissabte Barça-Betis i Atlètic-Cadis, que són els que vam veure encara que és de suposar que la resta que es van jugar també, la publicitat de les cases d’aposta campava al seu aire. I molt ens temem que en els d’avui i en els dels propers dies també. O sigui que tot era una broma i que seguirà la màniga ampla a curt i mitjà termini. En el fons fa la sensació que el Govern central vacil·la, o té por, de posar sobre la taula els seus arguments.

Per tancar l’aixeta ha d’enfrontar-se a clubs, LFP, RFEF, cadenes de televisió i al seu propi ministeri d’Economia i Hisenda.

tracking