SEGRE
Anabel Pantoja, en plena ecografia.

Anabel Pantoja, en plena ecografia.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Doncs hi havia una vegada una col·laboradora de segona fila de Sálvame el principal mèrit de la qual era ser la neboda d’Isabel Pantoja, ja que el seu pare, Bernardo, era el germà gran de la cançonetista. Anabel Pantoja, defensora a ultrança de la seua tieta, ha estat, és i, pel que sembla, serà objecte de la conya del programa i dels seus companys de tertúlia.

Quan tenen ocasió la posen sempre entre les potes dels cavalls per qualsevol excusa. Tant poden riure’s de les seues enèsimes dietes per eliminar el seu etern sobrepès o la fan posar nua sobre la neu en els jardinets de Telecinco.

L’última ha estat especular amb el seu embaràs i, tot cal dir-ho, ella, és de suposar que a canvi d’una acceptable mossegada, ha acceptat el joc. Primer un test en directe que, segons ella, va donar negatiu i el programa, el contrari.

I amb aquest entrellat sense resoldre van donar pas a un Pedro Piqueras ja curat d’espants. L’endemà van tornar a la càrrega muntant al plató una llitera per fer-li en rigorós directe una ecografia.

Després de dir-li primer que sí, més tard li van aclarir que no, que no estava embarassada.

tracking