SEGRE
Manu Carreño i Kiko en acció.

Manu Carreño i Kiko en acció.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ens ho hem demanat en més d’una ocasió: per què licita Mediaset pel futbol si després el tracta a puntades de peu? Les prèvies dels partits, mínimes fins al punt que són més llargues les promos; i els postpartits, inexistents. Tallen d’arrel per donar pas al reality o a la sèrie del dia i, com va passar dimecres, les declaracions posteriors al Barça-Sevilla les van derivar..

al Deportes Cuatro de l’endemà! Però això no va ser el pitjor, i ara! La locució de Manu Carreño i els comentaris de Kiko Narváez i Morientes van ser escandalosos. El seu partidisme en favor del Sevilla va ser evident: l’àrbitre va agranar cap a casa, Mingueza havia d’anar-se’n expulsat abans que Fernando; el penal no assenyalat a Lenget..

de llibre. I si pensàvem que no podien superar-se (el nul llistó de la seua professionalitat; part de l’audiència era del Barça, ja que tenien l’exclusiva del partit en obert), ho van aconseguir.

Amb l’1-0 es van cansar de dir que el Barça n’havia de fer quatre si marcava el Sevilla quan un ja el tenien, i el súmmum va ser quan se’ls va escapar que “un gol del Sevilla ens posa a la final”..

tracking