SEGRE
Part dels protagonistes de ‘La isla’.

Part dels protagonistes de ‘La isla’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

La llegendària mestria de l’imperi Mediaset per desplaçar-se sempre a favor del corrent en els camps de promoció, audiència i optimització de recursos (tret del cas de les retransmissions esportives. No, això no) hauria de ser d’obligatori estudi a les facultats de comunicació.

L’últim exemple el tenim en el reality La isla de las tentaciones que, començant per omplir després del fiasco de Gran Hermano, ara és el rei de les audiències i el format favorit pels anunciants. De fet, amb tan sols dos anys de vida (es va estrenar el 2019) ja va per la tercera edició.

Bé, com dèiem, aquesta tercera entrega havia de constar de deu lliuraments més la gala final, però, “a petició del públic”, com es deia abans, i com que tenen material sobrant de les aventures a la República Dominicana dels castissos i ben plantats aspirants a ser coronats rei i reina de les traïcions i infidelitats, allargarà la cosa dos entregues més enllà del final Reencuentro. Així podran estrenar el nou Supervivientes fins passada la Setmana Santa.

tracking