SEGRE
Daniela Santiago, als Goya 2021.

Daniela Santiago, als Goya 2021.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ens hem de rendir a l’evidència. En el que va de 2021, TVE ha trepitjat merda i és incapaç de treure’s els excrements de les sabates. Una altra cosa seria que es tractés d’una qüestió teatral perquè llavors l’observació seria diferent, però no és el cas. A l’ens públic tot el que toca li surt malament, i no ens referim a la caiguda d’audiència (la pitjor des que no té el monopoli).

Si primer va ser allò de “Elionor se’n va d’Espanya com el seu avi” i després “Elionor i Sofia es vacunen”, un altre tremend error, amplificat a les xarxes, deixa tocada TVE durant la sòbria, breu dins del que cap, entretinguda a estones, i plúmbia en altres, atípica cerimònia de l’entrega dels Premis Goya 2021. Ves saber per què, a l’exterior es van deixar obert un micro i mentre es veia l’arribada de VIP a la catifa roja es van sentir comentaris grollers, masclistes i denigrants sobre algunes de les dones que passaven per allà.

Obviem els adjectius centrats entre d’altres sobre Daniela Santiago i Nathy Peluso. S’ha obert una investigació que, com és sabut, no portarà enlloc.

tracking