SEGRE
Broncano, 50.000 € per a la seua ONG.

Broncano, 50.000 € per a la seua ONG.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’últim exemple l’hem tingut aquest divendres en el retorn del clàssic ¿Quién quiere ser millonario?, un format anglès de l’any 1998 que s’ha vist a tot el món, que va inspirar una pel·lícula (Danny Boyle, 2008) que es va emportar vuit Oscars i que, a Espanya, va aconseguir gran popularitat en l’etapa presentada per Carlos Sobera (2005-2008 a Atresmedia). Ara el conductor és un inspirat Juanra Bonet i en la seua primera entrega la cosa va prometre molt amb tres VIP en lliça recaptant fons per a ONG.

Antonio Resines, un pèl sobrat, es va emportar 15.000 euros; Bibiana Fernández, molt correcta ella, 30.000, i Dabid Broncano, divertit, natural i espontani, 50.000. Una arrancada que promet moltíssim.

A Antena 3 tenen la mà trencada a l’hora de presentar, en el prime time (i a la resta de la graella televisiva, també) programes que, a més de ser summament entretinguts, els pot veure tota la família. Diverteixen sense cap tipus de mal rotllo. A Mediaset això és impossible de trobar. No és que no sàpiguen o no puguin, simplement és que no volen.

tracking