SEGRE
Ana Rosa en el seu debut nocturn.

Ana Rosa en el seu debut nocturn.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Jorge Javier Vázquez va començar a petar-se de riure diumenge a la nit i, que nosaltres sapiguem, encara no ha parat. No és per a menys.

Aparten el Domingo Deluxe per col·locar en lloc seu, i al prime time, la prima donna Ana Rosa Quintana, i el fracàs ha estat tal que difícilment tornarà a repetir. El seu Erguidos frente a todo, amb l’excusa del primer aniversari de la presència del coronavirus, entre nosaltres, va ser un fiasco total: un míser 5,7, mentre que la imbatible Mi hija d’Antena 3 arribava al 20 i LaSexta, amb l’entrevista a Fernando Simón, se n’anava més enllà dels 13.

Tampoc no era per sorprendre’s gaire. Ana Rosa (Madrid, 1956) és una comunicadora amb molt poc recorregut més enllà de la seua parcel·la matinal i amb un target molt concret d’audiència gran i d’ideologies conservadores, o més enllà, molt marcades.

Quintana va tornar a fotre canya al PSOE i sobretot a Podem, mentre que donava suport a Vox i el PP centrant-se en el dany que la Covid-19 havia fet a les empreses espanyoles però al voltant de l’empresariat i no pas del ciutadà comú.

tracking