SEGRE
Els tres tornaran a Telecinco.

Els tres tornaran a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A mesura que van coneixent-se els detalls del docudrama (més aviat una entrevista guionitzada) Rocío: explicar la verdad para seguir viva amb la filla de Rocío Jurado ajustant els comptes amb el seu exmarit, va quedant patent que, més que una denúncia, urbi et orbi, de maltractaments (que també), és un tremend muntatge per part de tots els protagonistes. El programa va començar a gestar-se ja fa un any i es va gravar poc després.

Rocío, a través del seu representant, el seu marit Fidel Albiac, després de posar-se d’acord en l’aspecte econòmic (prop de dos milions d’euros), va demanar el cap d’Antonio David Flores, encara que Mediaset va esperar a tallar-l’hi fins que no s’haguessin emès les dos primeres entregues. Paolo Vasile, a canvi, va demanar que Rocío retirés totes les denúncies interposades en els últims anys contra la cadena i els seus col·laboradors.

Dit això, però, encara hi ha més. Telecinco, que ha jugat en aquesta història el paper de “llop cuidant el ramat d’ovelles”, ja està preparant, per quan acabi el programa, asseure al plató Antonio David Flores i la seua filla, Rocío, per donar la seua versió.

tracking