SEGRE
Pedroche, al seu nou programa.

Pedroche, al seu nou programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Curiós el cas de Cristina Pedroche (Madrid, 1988). És una de les col·laboradores més populars de la televisió d’aquest país des del seu debut, procedent del camp de la publicitat, al Sé lo que hicisteis i la seua consolidació, a partir del 2013, a Zapeando.

Famosos els seus extravagants i transparents vestits en les campanades de cada Cap d’Any, del qual és presentadora fixa d’Atresmedia des del 2014. Les seues poses a Instagram compten amb milers de seguidors i els seus incondicionals segueixen la seua vida privada des que el 2015 es va casar amb el xef Dabiz Muñoz.

O sigui, és a la cresta de l’onada però una maledicció la persegueix: cap dels seus programes en els quals és presentadora principal no va més enllà d’una primera temporada. Li ha passat amb Pekín Express, Tú sí que sí, Dentro de..

o Top 50. Ara, després de Setmana Santa, ho tornarà a intentar amb Love Island, un reality que ve a ser, per continguts i ideologia, la versió light i bondadosa de La isla de las tentaciones, de la competència.

Confiem que l’audiència respongui aquesta vegada pel bé de la Pedroche..

tracking