SEGRE

BOIG PER TU

Rocío Carrasco: Una lucrativa martingala

Rocío Carrasco, amb clarobscurs.

Rocío Carrasco, amb clarobscurs.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Després de veure la maratoniana segona entrega (més de quatre hores de programa) de Rocío: contar la verdad para seguir viva ja no s’hi ha de donar més voltes. Telecinco i la filla de Rocío Jurado s’han muntat una més que lucrativa martingala enarborant la bandera de la violència de gènere (haurien pogut hissar la bandera que més els convingués), aplicant-se la màxima de Marx (Groucho) d’“aquests són els meus principis, però si no us agraden, en tinc d’altres”.

Amb l’entrevista guionada, (mal) interpretada i meravellosament editada, amb bon fons però amb una indecent forma, Telecinco ha aconseguit apallissar la competència de manera irreversible la nit dels diumenges i fer-se d’or amb els anunciants que l’havien abandonat amb el fiasco de Gran Hermano.

Rocío Carrasco aconsegueix venjar-se de l’ex i mantenir així el seu ritme de vida (amb els dos milions d’euros ingressats per despullar les seues vergonyes en públic, cosa que ha estat fent durant els darrers 20 anys). Així que podem prometre i prometem que no tornarem a tocar aquest tema. Fins que toqui, esclar.

tracking