SEGRE
El marcador de la vergonya.

El marcador de la vergonya.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

L’esport de vegades té aquestes coses, que posa cadascú al seu lloc. Això és el que ha passat a TVE, que va fer malabars per no haver de reconèixer Kosovo com a estat de ple dret en el partit que els enfrontava a la Roja en la fase classificatòria per al Mundial de Qatar 2022.

Com que Espanya no l’admet, la retransmissió va ser de (baixa) nota incloent la prèvia i les promocions anteriors. Els himnes no van tenir més remei que posarlos, però Juan Carlos Rivero els va esmentar com “els himnes del partit” (sense més ni més).

Després, a l’hora de la retransmissió, per no dir Kosovo, van fer servir “combinat kosovar”, “el conjunt del territori de Kosovo”, “l’equip de la Federació de futbol kosovar”, “equip kosovar”, “selecció kosovar!” o, ja filant molt prim, “el nostre rival” o “rival d’Espanya”. Però al marcador que apareixia a la part superior esquerra de la pantalla encara va ser pitjor.

Van eliminar les tradicionals banderes de cada país i habituals en aquest tipus d’esdeveniments i ja, com a cirereta, Espanya es retolava ESP amb majúscula i Kosovo, kos en minúscula..

tracking