SEGRE
Jordi González a ‘Obrim fil’.

Jordi González a ‘Obrim fil’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Es veu que Don Paolo exigeix als seus presentadors estrella estar sempre lluminosos, no tant de ment però sí d’aspecte. Així que a poc a poc els veiem rejovenir (amb major o menor èxit) a base de líftings, bòtox, empelts capil·lars, rajos làser oculars o liposuccions.

Des de Jorge Javier Vázquez a Belén Esteban passant per Kiko Hernández, Kiko Matamoros, María Patiño o Pedro Piqueras, només per citar-ne uns quants exemples. L’últim a passar pel taller de xapa i pintura ha estat Jordi González (Barcelona, 1962), un dels vaixells insígnia de Mediaset (ha fet absolutament de tot) després de debutar a TVE Catalunya el 1988 i passar per TVE, 8TV, City TV, Telecinco, Telemadrid, Canal Sur i TV3, on es va consagrar amb el seu mític Les 1.000 i una (1996-2000).

Després d’uns mesos d’absència i davant la seua imminent tornada als debats de Supervivientes, es va deixar caure (tot un detall per la seua part) per l’Obrim fil de Xavier Sardà, tancant potser el cercle. Vam quedar impactats amb la seua nova imatge: pell estirada, més cabell i sense ulleres.

Niquelat..

tracking