SEGRE
Goyo Jiménez amb Ana Morgade.

Goyo Jiménez amb Ana Morgade.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Anem per parts. El programa Un país para reírlo, que acaba d’estrenar La 2, pot ser que sigui reeixit i que es deixi veure, però original, original no és.

Córrer per Espanya per buscar el racó més graciós d’aquest país i demostrar que cada zona té el seu peculiar sentit de l’humor (o sigui, el que ens fa gràcia aquí, allà no) és una cosa pretenciosa, d’entrada, i sabuda, per continuar. En qualsevol cas, cal agrair-li a Goyo Jiménez el seu entusiasme en el tema i a la llarga llista de convidats que l’acompanyen, i acompanyaran, en les properes setmanes, prestant-se a tal experiment sociològic.

El primer programa, quina sorpresa!, es va centrar en Madrid, però no van escollir com a cicerone Isabel Díaz Ayuso, que hauria estat un detall, sinó Santiago Segura (que no se’n perd ni una) i Ana Morgade amb les aportacions de Pepín Tre i El Gran Wyoming anant-se’n de la Gran Via a Malasaña per estudiar el castís humor mesetari. No sé, posats a viatjar, ens agradava més aquell excel·lent Un país en la mochila amb Labordeta o, fins i tot, Un país para comérselo amb Arias i Echanove.

tracking