SEGRE
Rachael, amb el Minella Times.

Rachael, amb el Minella Times.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Un dels pocs avantatges que tenia el fet d’existir únicament una cadena de televisió en aquest país era que, igual que el No-Do estava a l’abast de tots els espanyols, es podia accedir a qualsevol esdeveniment sense necessitat de tocar el comandament (bé, tampoc existia amb un únic canal a l’aparell receptor). Tant podies veure el festival d’Eurovisió, com el clàssic Barça-Madrid, com un combat de boxa quan encara era conegut com “el noble art de les dotze cordes” o coses més exòtiques com la regata Oxford-Cambridge, el rugbi de les Cinc Nacions (Itàlia encara no havia estat acceptada) o, i aquí volíem arribar, el Grand National.

A casa, i d’això fa moltíssims anys, érem molt fans de l’anual cursa d’obstacles des de l’hipòdrom d’Aintree, pròxim a Liverpool. 183 anys d’història, que es diu aviat. Aquesta edició no es va poder veure a Espanya excepte que fos en streaming. Cap cadena hi va apostar.

Una llàstima perquè el fet va impedir veure en directe el primer triomf d’una dona al Grand National: la irlandesa Rachael Blackmore muntant Minella Times.

tracking