SEGRE
El Marc triomfant a Telecinco.

El Marc triomfant a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

A Mediaset caminen com un nen amb sabates noves des que han descobert com a col·laborador i tertulià Marc Giró (Barcelona, 1974) perquè, bàsicament, és tafaner, replicaire, argumenta sense cridar ni interrompre els altres però, sobretot, perquè és un consumat robaplans, condició essencial i indispensable per triomfar en qualsevol programa televisiu del ram. A Telecinco estan entusiasmats amb ell des que intervé en els especials que versen sobre les confessions de Rocío Carrasco.

Aquí, a Catalunya, ja el coneixem des del seu debut a TV3 a Les 1.000 i una amb Jordi González, i on va conèixer el seu marit, des de fa molts anys, el també presentador i col·laborador Santi Villas. Actualment poden trobar-lo al dial de RAC1, a partir de la una del migdia, al seu Vostè primer.

Ah!, i aquest Sant Jordi presenta el seu llibre titulat Pijos que, al venir d’un autor mediàtic, de segur que serà un dels triomfadors de la diada, que ve marcada, un any més, per la Covid. En fi, que el 2021 ha estat, malgrat tot, un any força reeixit per al Marc.

tracking