SEGRE
La famosa Copa destrossada el 2011.

La famosa Copa destrossada el 2011.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Les prèvies dels grans esdeveniments esportius solen ser, generalment, reiteratives, pesades i, francament, avorrides. Tanmateix, de tant en tant apareix una perla, una troballa, un “ensenyar delectant”, que deia aquell, que ens permeten reconciliar-nos amb el gènere humà.

Això és el que va passar aquest dissabte passat al Via Lliure de RAC1. Xavi Bundó (Sabadell, 1984), a la prèvia de la final copera entre Athletic i Barça, va obviar declaracions tipus “el rival és molt bo però nosaltres ho donarem tot” i es va centrar en un personatge en el qual, la veritat, mai hauríem prestat atenció: l’orfebre responsable del trofeu.

Així doncs, en una entrevista en rigorós directe, vam poder conèixer detalls com que sempre viatja amb dos copes idèntiques (per si li passa alguna cosa a la titular); que el campió té l’original (després li donen una rèplica) fins a tres setmanes abans de la següent final per poder restaurar-la a consciència, i que la famosa copa del 2011 que va destrossar Sergio Ramos al caure-li de l’autocar durant la rua de la celebració és al Museu de l’RFEF.

tracking