SEGRE
Una altra sèrie a la cadena minoritària.

Una altra sèrie a la cadena minoritària.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

De les d’aquí, s’hi podria afegir (perquè les turques encara les aguanta encara que no vagin primeres en la carrera per l’audiència), però el cert és que ja s’ha tret la careta, si és que no ho havia fet ja. Ara mateix, al maig del 2021, a Don Vasile només li interessa el cas Rocío Carrasco.

Res més. Amb l’interminable documental dramatitzat protagonitzat per la filla de Rocío Jurado, que corre el risc de morir d’èxit (per pesat), ha trobat la gallina dels ous d’or (fins que la substitueixi per una altra) i, tret de Supervivientes (i els realities que el precedeixin), ja no necessita res més.

Així que no és estrany que hagi enviat les Señoras del (h)Ampa a la nevera de Cuatro. No és una gran sèrie, ja ho vam dir en la seua estrena, però es mereixia acabar la segona temporada a Telecinco.

De fet, la molt millor Caronte ja la van col·locar, en actitud prevenció, a la cadena secundària. Potser és que ja s’havia pogut veure en plataformes abans de la cadena generalista, però amb aquesta està fent el mateix que ja va perpetrar amb Madre, El pueblo o Desaparecido.

Una pena.

tracking