SEGRE
Rocío Flores ja està en nòmina.

Rocío Flores ja està en nòmina.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Al final acabarem fent-nos pesats per recordar que res del que passa a Telecinco no és casual. Tot està perfectament planificat, estructurat i executat per obtenir el màxim de benefici possible (en audiència i en publicitat) sense deixar res al sempre perillós atzar.

Don Paolo sap el que vol la seua audiència i no s’està de res per donar-l’hi. Un altre aspecte a analitzar és el perquè d’aquesta addicció al fast food televisiu en què s’ha convertit Mediaset, però bé, cadascú és lliure de menjar el que li vingui més de gust.

Aquesta llarga introducció ve a tomb per mitigar qualsevol sobresalt que els hagi sobrevingut amb les últimes informacions sobre el ja etern cas de Rocío Carrasco. És cert que hi haurà una segona temporada amb els rebutjos de la sala de muntatge i també que, com a paradigma de totes les batalles, veurem cara a cara Rocío Carrasco i la seua filla, Rocío Flores.

Els contractes ja estan firmats. O sigui que totes les altres coses, abandons de plató, llàgrimes, exigències inversemblants per ser davant de les càmeres, no és res personal, només és un negoci.

tracking