SEGRE
Thais Villas, al seu nou programa.

Thais Villas, al seu nou programa.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Ens sap greu per Thais Villas (Fraga, 1974), excel·lent professional que, a més, és parella del sempre sorprenent Òscar Dalmau i cunyada (encara que això, la veritat, no ve a tomb) de l’emergent Marc Giró, casat amb el seu germà, el televisiu i radiofònic Santi Villas. El cas és que a l’habitual col·laboradora d’El Intermedio i ocasional al Zapeando li han donat un programeta, de baix pressupost i poca audiència, al circuit català de La 2.

Es diu Amor Gastronòmik i, malgrat la seua simpatia i l’entranyable català amb deix franjolí, la temàtica és tan retro que sembla que tornem en el temps fins als seixanta o, fins i tot, més enrere. En ple segle XXI aquella, ara desfasada, dita que “a l’home se’l conquista per l’estómac” no hauria de continuar vigent.

És cert que Amor Gastronòmik incorpora la dona per ser seduïda per voluntariosos cuiners aficionats, però que el motiu d’atracció, en aquest programa de cites a cegues, sigui l’habilitat culinària dels aspirants, no sé, ja sembla molt superat a les graelles televisives actuals.

tracking