SEGRE
Una imatge de la sèrie actual.

Una imatge de la sèrie actual.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Cal rendir-se a l’evidència. El retorn de Los hombres de Paco, deu anys després d’haver-se’n emès el darrer capítol (el 19 de maig del 2010), ha estat un èxit rotund.

Amb una marató de les antigues entregues tot el cap de setmana a Atreseries, dilluns Antena 3 va arrasar amb un 19,5% d’audiència i més de dos milions d’espectadors, als quals cal sumar-ne prop de tres més en el late night en diferit. Atresmedia ha rodat setze nous capítols, que es convertiran en les temporades 10 i 11 de la sèrie creada per Daniel Écija i Álex Pina el 2005.

És cert que els personatges han evolucionat (quin remei!) i que Paco Tous, Pepón Nieto, Hugo Silva, Neus Sanz i Michelle Jenner ja tenen alguns cabells blancs, però mantenen el seu encant original malgrat que el costumisme dels primers capítols ha donat pas a més acció i més dramatisme. Tampoc hi ha la vetusta comissària de San Antonio, Paco ja no viu al seu entranyable pis i no hem vist Don Lorenzo (tot i que es diu que tornarà), però el pitjor va ser que Pignoise i el seu Nada que perder ja no formen part de l’obertura.

tracking