SEGRE

Artur Peguera i Cristina Riba, amor al plató de TV3

Artur Peguera amb la seua filla Júlia.

Artur Peguera amb la seua filla Júlia.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

No és gaire freqüent que l’amor sorgeixi al lloc de treball (ja coneixen el vell refrany), però en aquest cas, i és cert que també hi ha hagut honroses excepcions, ha estat inevitable.

El lleidatà Artur Peguera Anoro (Pont de Suert, 1964) i Cristina Riba (Manresa, 1980) ja són parella. Ell, divorciat; ella, viuda. L’amor ha sorgit de tant de frec al plató dels TN Cap de Setmana de TV3, al costat de Ramon Pellicer, conductor principal.

Ens n’alegrem pel periodista televisiu, que va fer els seus primers passos professionals a la redacció de SEGRE i després va acabar triomfant (i encara ho fa) a la cadena autonòmica. Així que moltes felicitats a la parella, i a l’Artur, a més, per partida doble, perquè la seua filla Júlia (Lleida, 1997) és una figura emergent en la televisió catalana.

Després de triomfar a la versió en anglès de Barça TV, ara és una de les responsables a la sala de màquines, com a cap de redacció, del programa Tabús de TV3, presentat per l’actor David Verdaguer i creat per la productora de Jaume Roures i Andreu Buenafuente. El Terrat, vaja.

tracking