SEGRE
Isabel Pantoja, fugaç a ‘Top Star’.

Isabel Pantoja, fugaç a ‘Top Star’.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

En la interminable i cruenta partida d’escacs en què s’han embolicat, i des de fa anys, Atresmedia i Mediaset per liderar l’audiència, ja no hi ha ningú intocable. És portar al segle XXI la màxima que va encunyar, al XVIII, Antoine Lavoisier quan va dir allò de “la matèria ni es crea ni es destrueix, només es transforma”.

Això ho hem constatat aquests últims dies al veure els moviments, sobre la botzina, a les graelles televisives de les dos cadenes enviant a l’arxiu, per si no ho estava ja, aquella llei dels 90 que pretenia evitar la contraprogramació. Dos últims exemples.

Un: Antena 3 va suspendre aquest dilluns l’estrena de Mask Singer per no competir amb Supervivientes: Conexión Honduras, que el senyor Paolo va passar de la nit de diumenge a la del primer dia de la setmana. Dos: Telecinco ha retirat de la graella, després de dos setmanes, Top Star.

¿Cuánto vale tu voz? de la nit dels divendres després de ser apallissada, malgrat la tirada d’Isabel Pantoja, per La Voz Kids d’Atresmedia. En el fons tots són peons prescindibles en un joc pesat en el qual s’oblida fins i tot els espectadors.

tracking