SEGRE
Campos va tornar a Telecinco.

Campos va tornar a Telecinco.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Nou homenatge de Mediaset a Antoine Lavoisier a l’hora de moure fitxa en el cada vegada més descontrolat tauler de la programació televisiva. Aquest divendres, després de cancel·lar el xou televisiu Top Star, amb la Pantoja com a estrella, es van treure de la màniga un Viernes Deluxe (val a recordar que el del diumenge el van fulminar al ser derrotat clarament per Antena 3) i van recuperar ni més ni menys que la també defenestrada María Teresa Campos, la de les entrevistes en autobús mòbil, per parlar, oh sorpresa!, de Rocío Carrasco i la seua història, demostrant que els experts en el tema ja han superat els tertulians i entesos epidemiòlegs que amb la Covid van aflorar com bolets en temporada.

Les dos hores llargues d’entrevistes no van aconseguir evitar la derrota davant de La Voz Kids d’Atresmedia. Tanmateix, la notícia no és això.

Telecinco està en fase de preproducció d’una nova edició del Got Talent. Per a la pròxima edició han deixat fora un dels seus jurats, Paz Padilla, i per substituir-la sona moltíssim..

Rocío Carrasco. Pels serveis prestats, es veu.

tracking