SEGRE
Escribá mantejat a Elx.

Escribá mantejat a Elx.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Probablement és una constatació més esportiva que televisiva, però després de seguir aquest dissabte, a la multilliga de Movistar, l’última jornada de lliga a Primera divisió, no puc sinó pensar que, pel que fa al descens, la competició va quedar clarament adulterada per les decisions de LaLiga i els responsables de Salut. Jornada unificada.

D’acord. Però amb el que s’hi jugaven tots, va ser just que en uns estadis hi hagués públic i en d’altres no? Per molt que la situació sanitària no fos igual en unes comunitats que en d’altres, hauria estat assenyat acordar fer-ho en tots o en cap.

Partit Valladolid-Atlètic: a porta tancada però amb més de 2.000 blanc-i-vermells concentrats davant del Nuevo Zorrilla. Partit Osca-València: sense espectadors.

Partit Elx-Athletic: quatre mil espectadors al Martínez Valero animant els seus en la seua particular final. El resultat ja el saben.

Osca i Valladolid a Segona i l’Elx, salvat. Probablement amb o sense públic per a tothom, el resultat hauria estat el mateix, però què volen? Sempre ens quedarà el dubte.

tracking