SEGRE
El capità amb part de la tripulació.

El capità amb part de la tripulació.SEGRE

Creat:

Actualitzat:

Als noranta anys ens ha deixat l’actor Gavin MacLeod, l’inoblidable capità Merrill Stubing al capdavant del The Pacific Princess a la sèrie televisiva Vacaciones en el mar al llarg de les seues deu temporades de vida (1977-1987). La sèrie explicava en actitud comèdia romàntica les vivències de passatgers i tripulació durant un creuer pel Carib.

Una sèrie blanca, blanquíssima, que va assolir gran popularitat i a nivell personal forma part de la meua memòria particular per formar part de la tarda dels dissabtes, que era quan s’emetia a TVE, durant la meua estada a la Capitania General de la Séptima Región Militar a Valladolid durant el 1980 (sí, pel tema de les pròrrogues per estudis vaig anar a la mili ja de veterà). En una taula de la Llar del Soldat i entre els amics i amb un cubalitre a la mà (a vint duros la botella), la rutina era sempre la mateixa: la pel·li de torn, Aplauso i Vacaciones en el mar.

Ens ho passàvem molt bé amb els protas i la llarguíssima llista de cameos a cada capítol de la qual va formar part, sorprenguin-se, ni més ni menys que Chiquito de la Calzada.

tracking